konkurs j i tiСьогодні як ніколи важливо підтримувати ментальне здоров’я дошкільнят. І робити це можна за допомогою простих і дієвих інструментів.

konkurs j i ti 1Тому наш заклад долучився до конкурсу “Гратися і не боятися”, організованого дитячим фондом UNICEF Ukraine за підтримки Міністерство освіти і науки України в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”. Проєкт реалізовано представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні разом зі співачкою Світланою Тарабаровою, психологинею Світланою Ройз та експерткою дошкілля Соломією Бойкович в межах ініціативи Першої леді України з впровадження Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?». Медіапартнери проєкту 1+1 media та медіасервіс MEGOGO.
Вихователі закладу дошкільної освіти Жанна Михальчук, Ірина Геращенко, Світлана Король виконавши всі завдання, отримали чудові призи! Щиро дякуємо за організацію такого цікавого конкурсу.

Пісня “Я і ТИ” для підтримки ментального здоровʼя дошкільнят
Допомагає зняти напругу, опанувати емоції, заспокоїтись в стресових ситуаціях і під час повітряних тривог, а також ідеально підійде для руханки, яку батьки та вихователі можуть робити разом з дітьми вдома, в садочку, в укритті чи в будь-якому іншому місці.
Пісня створена співачкою Світланою Тарабаровою у співавторстві із психологинею Світланою Ройз.

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими.

- О.Уальд -

Контакти

Ми за цією адресою

м.Полтава,
пров.Стешенка, 4
Україна, 36023

Або зателефонувати

Телефон: 80968348512

Скачать новые шаблоны Joomla!