shevhenkoВірш Тараса вчу раненько,
Бо для мене він рідненький.
І казав сьогодні тато
День Шевченка - наше свято,
Бо любив він Україну
Так, як мама любить сина.


shevhenko1Щоб усім прийшло на згадку -
Ми - шевченкові нащадки.
Нехай слово Кобзаря
Світить ясно, як зоря!
Щорічно 9 -10 березня Україна та світ відзначають Шевченківські дні, вшанувають поета прозаїка, мислителя, живописця, графіка, громадського діяча, справжнього пророка.
Проведено тематичні заняття до 210 - річниці до дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Діти продовжували знайомитися з деякими його творами, грали в дидактичні ігри, уважно слухали літературні дитячі твори, засвоювали і словесно коментувати їх зміст, вивчили вірші та виразно розповідали їх напам'ять, малювали за вторами.
В закладі відбулася музична розвага "Тарасові пісні". Дошкільнята в доступній формі знайомились з життям та творчістю видатного українця, декламували вірші, співали пісні, переглядали презентацію про творчий доробок Т.Г. Шевченка.
shevhenko2Відбувся патріотичний флешмоб, який називається “Шевченківський челендж”. Приурочили його до 210-ї річниці від дня народження великого мислителя і поета Тараса Григоровича Шевченка. Мета заходу — популяризувати творчість, адже вона актуальна і досі. Вихователі пропонують не лише вшанувати пам’ять великого митця, а й зануритися у світ його творчості. Нехай ця подорож стане нагадуванням про те, що великі постаті завжди поруч з нами, і ми повинні носити їхні ідеали у своїх серцях. Нехай вічно живе Тарас Шевченко – наш великий Кобзар!
Запрошуємо бажаючих долучитися до челенджу. 

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими.

- О.Уальд -

Контакти

Ми за цією адресою

м.Полтава,
пров.Стешенка, 4
Україна, 36023

Або зателефонувати

Телефон: 80968348512

Скачать новые шаблоны Joomla!